top of page

The Blacklist

Public·234 members

Malta U19 Kosova U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/2023 Live Sport

4 ditë më parë — ... Transmetim televiziv<<<] Shqipëria Polonia transmetim i dre 2 ... Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 ... Shqipëria U21 ...

Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 nëntor 2023 8 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 ditë më ... Sigurisht që për momentin jam pak i zhgënjyer që nuk jam më numër 1 në portë, por po punoj shumë dhe jam i bindur që shansi im do të vijë. Ylli i fundit i Zvicrës, Zeki Amdouni, ka luajtur me ju në Burnley që nga kjo verë. Ju flet Radio Tirana, Ju flet Radio Prishtina Pa ngadalësuar ritmin, vazhdova të vrapoj teksa dëgjoja transmetimin e drejtpërdrejtë të lajmeve nga Kuvendi i Kosovës. Kosova. Albinfo. ch ju sjell atmosferën... Zvicra, në këto kanale televizive do të transmetohet ndeshja Kosova dhe Zvicra do të përballen sonte në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin Evropian. Pritet të jetë një ndeshje jashtëzakonisht interesante,... Unë kam lindur dhe jam rritur në Zvicër. “Züri” është shtëpia ime, e dua jetën atje, ushqimin, stilin e jetës, kulturën, njerëzit dhe sigurisht Liqenin e Cyrihut. Mundohem të jem sa më shpesh aty dhe të vizitoj familjen time. Kur bëhet fjalë për shtetasit e dyfishtë në ekipin kombëtar, gjithmonë shtrohet pyetja nëse ata janë “zviceranë të vërtetë”. Si zviceran, a ka diçka të ngjashme në Kosovë? Kjo pyetje me të vërtetë nuk bëhet. Ju mund të shihni nga jashtë kur një lojtar lëshon zemrën e tij në fushë – kur ai jep gjithçka për vendin e tij. Ky është absolutisht rasti për të gjithë lojtarët. Edhe në Zvicër. Shikoni se çfarë kanë bërë tashmë Granit Xhaka dhe Xherdan Shaqiri për Zvicrën. Unë vërtet nuk mund ta kuptoj këtë temë, përcjell Telegrafi. Irlanda U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nën Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 LIVE: Hungari GRUPI H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta. [[[Transmetim i ... Ukraina U19 Kosova U19 2022 18 nëntor 2023 Shikoni 3 ditë më parë — Ukraina U19 Kosova U19 2022 18 nëntor 2023 Shikoni drejtpërdrejt The Kosovo National Team in the U19 age group played today against Ukraine, ... Albania U19 vs Kosovo U19 Kokë më kokë 2022/03/26. INT FRL. Albania U19. Kosovo U19. 0. 1. 0. 2. L. U. 2019/06/05. INT FRL Kosovo U19 Orar. data. ekipi. 2023/11/21. U19 Championship. Malta U19. Ata më ndihmuan të eci përpara – edhe mendërisht. Nuk jam penduar kurrë që e lashë GC në një moshë kaq të re. Në Manchester City keni punuar me superyjet dhe trajnerin Pep Guardiola. Si e përjetuat këtë herë? Unë kam qenë një tifoz i Cityt që kur isha adoleshent, kështu që kjo ishte një ëndërr e realizuar për mua. Ju vetë mund të kishit luajtur për Zvicrën – ose për Malin e Zi? Vendimin që të shkoj në Kosovë e mora shumë herët dhe do të bëja sërish të njëjtën gjë. "Nga Zvicra dhe shqiptarët te City e Guardiola, Kosova dhe Burnley", Arijanet Muric flet për të gjitha në mediumin zviceranPortieri i Përfaqësueses së Kosovës, Arijanet Muric, në një intervistë për mediumin 20 Minuten, ka folur për kohën e tij në Zvicër, Pep Guardiolën si trajner, përplasjen e ardhshme kundër Përfaqësueses së Zvicrës dhe ka treguar se entuziazmohet për qytetin e tij të lindjes, Cyrih. (tv drejtpërdrejt-) Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejt 9 sht 2023 — Ndeshja Kosovë - Zvicër, luhet të mërkurën në orën 19:30 dhe transmetohet drejtpërdrejt në RTK4. [[[FUTBOLLI###]-]] Црна Гора U19 Велс U19 drejtpërdrejt 4 ditë më parë — Швајцарска U21 Црна Гора U21 drejtpërdrejt live 13 tetor 2023 2 ditë më parë — (TRANSMETO@@@) Бугарска U21 Црна Гора U21 transmetim i . Marrëdhënia ime me Pepin ishte shumë, shumë e mirë. Ai është një trajner i jashtëzakonshëm, nuk ulet kurrë – është gjithmonë bam, bam, bam. Çdo ditë ai jep gjithçka dhe punon për ta bërë ekipin më të mirë, transmeton Telegrafi. That's My Phenotype! 6 orë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. LIVE 7 dhj 2020 — Pjesë e shortit janë... Kosova është nikoqire e Zvicrës në ndeshjen e vlefshme për kualifikimet në Euro 2024, ndeshje e cila pritet të zhvillohet në stadiumin Fadil Vokrri, të shtunën nga ora 2024. (ONLINE@@) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt 12 sht 2023 — 2022, që do të mbahet në Katar. [[TRANSMETIM@@]] Kosova Lihtenshtajni drejtpërdrejt 16. (((sport tv##))) Polonia U21 Kosova U21 ... Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 15 6 ditë më parë — Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 15/11/2023 Futbolli Shqipëria Polonia drejtpërdrejt l 2 ditë më parë ... (FUTBOLLI!!) Belgjika U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 3 ditë më parë — (FUTBOLLI!!) Belgjika U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 9 orë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt ... Malta U19 vs Kosovo U19 - Betting tips and Prediction pas 7 orësh — Malta U19 - Kosovo U19 betting tips and match prediction, odds and H2H stats 21 nov 2023, International ⚽ Football, EURO U19. Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 TV Slo 6 ditë më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 GRUPI H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta. [[[Transmetim i Kosova ... (SHIKONI>) Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 10 sht 2023 — ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova Zvicra dhe Malta. Ishujt Faroe-Shqipëri/ Sonte... Konkurrenca për një vend në portën e Zvicrës do të kishte qenë shumë e lartë, apo jo? Po, Zvicra tradicionalisht ka gjithmonë portierë më të mirë. Unë isha në ekipin e të rinjve të GC me Gregor Kobel. Më vjen mirë që nuk duhet të bëj përzgjedhjen për numrin 1 në portën e Përfaqësueses së Zvicrës (qesh). Ti e ke lënë herët Grasshpperin. Në moshën 16-vjeçare shkove te Manchester City, më pas u huazove në gjithsej pesë klube në Angli, Spanjë, Holandë dhe Turqi. Sa e vështirë ishte kjo si i ri? Nuk ishte e lehtë të largohesha nga Zvicra, familja dhe miqtë në një moshë kaq të re. Sigurisht që ka pasur shumë ulje-ngritje, por unë i shoh të gjitha përvojat si shumë pozitive. Zvicra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 18 nëntor 2023 TVCilën skuadër shihni favorite për titullin në Serinë A? · Inter · Milan · Juventus · Tjetër. Keni pasur përparim në Burnley sezonin e kaluar. Mbi 40 ndeshje konkurruese, pothuajse gjysma e tyre pa pësuar gol, promovimi në Ligën Premier dhe vlera juaj e tregut ka shpërthyer në dymbëdhjetë milionë euro? Ishte vërtet një sezon i mrekullueshëm. Portieri Muric do të jetë njëri nga shtatë lojtarët e lindur dhe rritur në Zvicër që do të luajë kundër Helvetikëve me fanellën e Kosovës. Në stadium do të ketë shumë familjarë dhe shokë. Kjo jep presion shtesë, por edhe energji. Çfarë emocionesh keni përpara një ndeshje si kjo kur luani kundër vendit tuaj? Është vërtet e vështirë të shpjegosh se çfarë po ndodh brenda teje. Isha jashtëzakonisht nervoz në ndeshjen miqësore në Letzigrund. Kjo ndeshje zhvillohet në kuadër të garave të... Ne jemi shumë të nxehtë si ekip dhe duam të bëjmë gjithçka që mundemi për të mundur Zvicrën në stadiumin tonë. Deri më tani nuk ka pasur asnjë fitore për Kosovën në kualifikimet për Kampionatin Evropian? Kjo është e drejtë, gjërat nuk kanë shkuar siç pritej deri më tani. Por, ne besojmë se mund të funksionojë të shtunën. [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË-] Turqia U19 14 tet 2023 — Turqia U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 [HD LIVE#] Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 9 shtat 30 korr 2023... [TV*] Irlanda U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 11 orë më parë — Irlanda U19 Shqipëria U19 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nën 5 minuta më parë — Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 ... (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdr 6 ditë më parë — (SHIKO TV<) Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 nëntor 2023 Kombëtarja e Kosovës sonte takohet me Slloveninë.

About

Welcome to "The Blacklist"! You can connect with other membe...
bottom of page